Címkék

, , , , ,

Az év vége közeledtével mérleget szokás készíteni, de én most kihagyom, mert bundás barátom már türelmetlenül vár a sétára.

2016-ról csak annyit, hogy írás szempontjából vérszegény évet zárok. Nem panaszként mondom, egyszerűen csak sok volt a másféle tennivaló. A munkám feszült tempót diktált, esténként, amikor időm lett volna írni, agyilag nem voltam képes rá. Nyáron házkeresésbe fogtunk, és bár az online keresésbe Kedvesem fektette a rengeteg energiát, időt vett el, hogy megnézzük a potenciális ház-jelölteket. Családi betegeskedés és kórházba járás is szívta az energiánkat, erről a Kedvesem írt bővebben is a családi blogunkban (amit gyakorlatilag ő visz, én csak néha-néha bukkanok fel).

Azonban 2016 – ahogy az angol mondja – víz a híd alatt, elfolyt, elmúlt. Nézzük inkább a jövő évi terveket.

Az elmúlt években írtam jónéhány sci-fi novellát, amelyeket elkezdtem összerendezni egy könyvbe. A Publio segítségével fogom kiadni, nem csak e-könyvként, hanem nyomtatásban is elérhető lesz azoknak, akik a papírt jobban szeretik. Van még némi szerkeszteni való, főleg azokon a történeteken, amelyeket régebben írtam. Aztán meg kell még formáznom, hogy az e-könyv formátumnak megfeleljen.

Belekezdtem egy nagyobb projektbe, amelynek egyelőre “Inspektor” a munkacíme. Ez egy fantasy sorozat, amelynek az első részén már dolgozom. A tervek szerint a részek kisregény terjedelműek lesznek (30-40 ezer szó), de meglátjuk hogyan alakul, amikor már mélyebben benne leszek.

Az utóbbi hónapokban komolyabban kezdtem foglalkozni az életmódváltással. Azon kívül, hogy művelem magamat a táplálkozással és sporttal kapcsolatban, alkalmazni is kezdtem a tanultakat. Még az elején vagyok, és van mit fejlődni, például az édességek elhagyása terén. Ha minden jól megy, összefoglalom a tapasztalataimat, hátha mások is tudnak meríteni belőle.

Tervezem a rendszeresebb blogolást is, nem csak itt, hanem a családi blogunkon is.

Fő vonalakban ennyi, egy év múlva meglátjuk, hogy mi valósult meg belőle. Ember tervez, ugye…

Kíváncsi vagyok, hogy neked milyen terveid vannak 2017-re, írd meg a kommentben!

Remélem, hogy mindenkinek, aki időnként benéz ide szerencsés és írásban gazdag éve lesz!

blog-iras-buek

Hírdetés