Címkék

, , , ,

Nem könnyű állás mellett időt találni az írásra. Illetve, hadd fogalmazzak egy kicsit másképpen: nem könnyű motivációt találni. Mert igazából nem az időhiány a probléma, hanem, hogy mit kezdünk az időnkkel. A munkaidőben dolgozni kell, ugye, marad hát a szabadidő. A megoldás egyszerű: vedd az időt, amivel rendelkezel, és csinálj vele valami mást. Ha már időt nem tudunk teremteni, akkor marad az, hogy valami helyett írjunk. Például tévézés helyett. Vagy sörözés helyett. Habár, sörözni és írni nem lehet annyira rossz!

De eltértem egy kicsit a gondolatmenetemtől, mert most inkább arról van szó, hogy mi van, ha már találtál időt az írásra, de mégse akaródzik belekezdeni. Túl hosszú volt a nap, sok a munka, agyilag nullának érzed magadat. A haverod beszólt Facebookon, és legszívesebben mennél és bevernéd az orrát. Ezer más dolog történhet, ami miatt semmi kedved az íráshoz. Az ihlet sem jön.

Kell valami motiváció!

4thewords_logoHadd ajánljak egy tök jó megoldást. Az a neve, hogy 4thewords.com. Előre szólok, hogy angol tudás kell hozzá, de ha ez megvan, akkor rajta, próbáld ki!

A 4thewords egy szerepjáték, amelyben szörnyeket kell legyőzni azzal, hogy minél többet írsz. Én nagyon bírom ezeket a játékokat, és azt is, hogy a jutalmak segítségével küldetéseket teljesítek  és fejlesztem a karakteremet. És ami a legfontosabb: írok!

Maga a játék nem vesz el sok időt. Kiválasztom, hogy melyik küldetést akarom teljesíteni, ahhoz melyik szörnyet kell legyőznöm, összeállítom a “csata listát”, és mehet a “harc”. 

Regisztráció után az első hónap ingyenes, de ha hosszú távon akarod használni az oldalt, akkor fizetni kell érte. Nem egy nagy összegről van szó, 4 dollár havonta. Több is elmegy hülyeségekre. Ha kapsz egy eszközt, ami motivál az írásra, akkor bőven megéri!

Ha ki akarod próbálni, használd az én hivatkozási kódomat: JKHJN21067. Nem kapok pénzt érte, hogy reklámozom, de ha úgy döntesz, hogy legalább egy hónapért fizetsz (a próbahónap után), akkor kapok egy hónap előfizetést. De ne ezért regisztrálj! Az a fontos, hogy legyen valami, ami ösztönöz akkor is, amikor fáradt vagy, nincs kedved írni, és különben is hagyjon mindenki békén.

Szóval, írásra fel! 4thewords.com

Hírdetés