Címkék

, , , , , , , ,

Úgy döntöttem, hogy azoknak, akik szeretnék, odaadom új e-könyvemet. Mit ér egy könyv, ha csak porosodik a polcon? Az e-könyvek ugyan nem vonzzák a port, de aligha van több hasznuk, ha csak olvasatlanul heverésznek egy szerver eldugott zugában. Sokkal boldogabb, ha letöltik és olvassák őket, és ha tetszett, akár értékelést is írnak róluk.

Szeretném, ha az enyém is boldog lenne! Sőt, engem is az tenne igazán boldoggá, ha minél több emberhez eljutna, minél többen olvasnák.

A címe “Ébredj fel!”, és itt alul beraktam a borítót és egy rövid fülszöveget. Akik olvasgatják a blogomat, vagy máshonnan ismernek tudják, hogy nagy sci-fi rajongó vagyok. Nos ezúttal új vizekre eveztem, és született egy romantikus történet, némi paranormális beütéssel.

Ébredj fel!

Szandra nővérként minden segítséget megad a felügyelete alá tartozó betegeknek, azonban amikor az egyik kómában fekvő páciens barátnője különös dologra kéri, maga is megdöbben. A nő azt állítja, hogy kapcsolatba tud lépni a kómás férfival, és Szandra segítségét kéri, hogy fel tudja ébreszteni. Lehetséges a visszatérés az örök álom birodalmából? És ha az illető nem akarja? Miért száműzte magát önkéntesen? Elég-e Szandra jó szándéka és segítőkészsége, hogy kimozdítsa a férfit halálos letargiájából?

Elolvashatod teljesen ingyen! Cserébe egyetlen dolgot kérek: add meg az e-mail címedet. Természetesen senkinek sem adom tovább, és nem foglak kéretlen üzenetekkel zaklatni. Arra szeretném használni, hogy értesítselek, ha megint megjelent egy írásom. Ha megszegném az ígéretemet, bármikor leiratkozhatsz.

Ezen az oldalon tudod elkérni az ingyenes példányodat.

Remélem tetszeni fog a történet, és érdekelni fog majd a többi is, amelyek még a tarsolyomban vannak! Ha tetszik, örülnék ha írnál egy őszinte értékelést róla a Moly-on.

Ha szeretnéd támogatni az írói pályafutásomat, természetesen szívesen veszem, ha megvásárolsz egy példányt az e-könyvől a Publioboox oldalán.

Jó szórakozást!

Hírdetés